Links

Dit is de link naar de site (http://www.greatprogs.com) van het Great Family 1.1 Freeware software programma waarin ik mijn stamboom heb gebouwd.
Dit is de link naar de site (http://www.familysearch.org) van The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (Mormonen), die zichzelf ten doel hebben gesteld om alle archieven over de hele wereld te verzamelen en in één grote database te bundelen. Ook al heb je geen relatie met de mormonen, de kans is groot dat je toch familie erin terug kan vinden.
Dit is de link naar de site (http://genealogie.beginthier.nl/) begint hier... - Een pagina vol met linkjes om te beginnen in de Genealogie.
Dit is de link naar de site (http://www.zeeuwsarchief.nl) van het Zeeuws Archief. Gezien mijn eigen afkomst het startpunt voor mij in mijn zoektocht naar de voorouders.
Dit is de link naar de site (http://www.nationaalarchief.nl) van het Nationaal Archief. In GenLias kan je zoeken in de archieven van Nederland. De Database wordt regelmatig uitgebreid en is dus de moeite waard om regelmatig te bezoeken.
Dit is de link naar de site (http://www.rsnet.nl/sahm/) van het Streekarchief Hollands Midden. Een zeer goede bron voor mij m.b.t. de familiegeschiedenis in en omstreken Gouda
Dit is de link naar de site (http://www.gemeentearchief.rotterdam.nl/) van het Gemeentearchief van Rotterdam. Een zeer goede bron voor mij m.b.t. de familiegeschiedenis in en omstreken Rotterdam
Dit is de link naar de site van startpaginadochter (http://genealogie-opnaam.pagina.nl/) genealogie-opnaam, een bron van linkjes naar diverse Genealogie sites gesorteerd op familienaam.
Dit is de link naar de site (http://www.stamboomsurfpagina.nl/) stamboomsurfpagina, een bron van linkjes naar diverse Genealogie sites.